Maatregelen in verband met Corona

Geachte gasten,

Voor het openen van de Bossche Kelders is er een landelijk protocol opgesteld waar je als gast rekening mee dient te houden. Dit is niet des Bossche Kelders, maar wel belangrijk om in acht te nemen.

Reserveren bij de Bossche Kelders? Dit kan uitsluitend voor gezelschappen vanaf 20 gasten, de dag/middag en of avond is privé voor u gereserveerd, wij werken niet met tijdsblokken.

Met hoeveel mensen mag ik komen?

Volgens de regels van het RIVM mogen wij binnen open voor maximaal 100 gasten mits op 1.5 meter afstand. ( uitgezonderd gasten uit 1 huishouden) Wij hebben 8 grote tafels waar u volgens de richtlijnen met 4 gasten aan kan zitten. Aan de bar-tafels en kleine tafels is het vooralsnog niet mogelijk om met 3 of meer personen uit verschillende huishoudens bij elkaar aan tafel te zitten. Wij zullen dit aan jou vragen maar kunnen dit niet checken. Aan deze tafels zit je niet 1,5 meter van elkaar af.

Hoe zit het met de hygiëne?

Wij gaan ervan uit dat je de Bossche Kelders uitsluitend bezoekt als je geen koorts hebt en niet verkouden bent. Er staan diverse desinfectiegels  die je gedurende het hele bezoek naar wens kunt gebruiken. Wij vragen je wel bij binnenkomst hiervan gebruik te maken. Bij rijvorming op de trap of bij de wc: let er op dat je 1,5 meter afstand houdt en je niet het pad blokkeert voor andere gasten.

In de kelder is een ventilatiesysteem aanwezig die continue verse buitenlucht toevoert en de oude lucht afvoert. 

Is het met deze regels nog wel gezellig?

Absoluut! Je zal in heel de wereld geen blijere gezichten tegenkomen dan die van ons :)

Reservering doorgeven

Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!