Reserveren? Vul dan het reserveringsformulier volledig in.  

Wij ontvangen u uiteraard weer ontzettend graag. Bij het bezoek aan de kelders gaan wij wel uit van eigen verantwoordelijkheid, en dat u de kelders uitsluitend bezoekt als u niet verkouden bent of koorts heeft. 

Wij attenderen u op onderstaande vragen van de rijksoverheid. 

corona check voor ingang

Ter voorkoming van de verspreiding van het Covid-19 virus en de eventuele traceerbaarheid van onze gasten is het volledig invullen van het formulier van belang.

Als u vooraf vragen heeft of nieuwsgierig bent naar onze locatie én naar wat wij kunnen verzorgen voor u en uw gezelschap, neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens! 

Gastvrije groet, team Bossche kelders

Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!