Offerte aanvragen

Lunches

Bij De Bossche Kelders kunt u uitstekend met uw gezelschap lunchen in een prachtige ambiance vanaf € 12,= p.p. De kelders zijn een rustpunt in hartje centrum tijdens uw drukke dag in Den Bosch. Wij serveren de meeste lunches uit aan tafel, oa luxe belegde broodjes met soep, heerlijk belegde wraps of koffietafels met rijkelijk gevulde vleesplanken, kaas, broodsoorten, eieren en zoetwaren. 

Bij alle lunches zijn koffie en/of thee inbegrepen. 


Dineren

U zoekt een bijzondere plek om met uw groep te dineren in het centrum van Den Bosch? Dan bent u bij De Bossche Kelders aan het juiste adres!

Wij verzorgen diverse buffetten vanaf € 17,50 pp, uitgeserveerde 3 gangen diners vanaf € 29,= pp en walking diners vanaf € 41,= pp. 

Wij bieden zowel lunch als diner aan vanaf 25 gasten tot max 120 gasten. 


Dranken

Het is mogelijk tijdens de diners de dranken af te kopen, maar de genuttigde dranken kunnen ook op nacalculatie. 

Voor feestavonden hebben we afkooptarieven voor 4 uur onbeperkt drankverbruik vanaf € 23,= pp, dit is ook mogelijk inclusief nootjes en 4 snacks vanaf € 24,= pp Dit is uit te breiden per half uur. 

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.             

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons dan weten!

Contact opnemen

ingang ruimte feestlocatie feestlocatie met lange tafelopstelling vergaderlocatie locatie voor lunch en diner feestruimte den bosch feestlocatie voor trouwfeest feestlocatie omgeving den bosch decoratie feestlocatie zijaanzicht bar vooraanzicht bar feestlocatie bar met glazen drank afkoop feestlocatie den bosch glazen en bar LED verlichte bar bar met LED biertap feestlocatie den bosch vooraanzicht bar zijaanzicht bar zijaanzicht bar met rood LED
Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!