Offerte aanvragen

Personeelsuitje Den Bosch

Wilt u een personeelsfeest in Den Bosch organiseren voor uw bedrijf en u zoekt nog een geschikt uitje? Wij verzorgen het graag voor u, vanaf minimaal 20 gasten tot maximaal 125 gasten. 

Ons aanbod is zeer uitgebreid en we kunnen de dag van de ochtend tot de avond voor u verzorgen. Uw gasten worden ontvangen met koffie of thee met een heerlijke Bossche bol, vervolgens gaan ze op pad om de mooie binnenstad te ontdekken. De Bossche kelders zijn gevestigd in hartje binnenstad en als u bij ons het ontvangst, de lunch en het diner en/of de feestavond reserveert kunnen u gasten ook tussendoor de hele dag terecht in de kelders!

Uw gasten kunnen o.a. een ( ludieke) stadswandeling maken, een vaartocht over de Binnendieze, de Sint-Janskathedraal bezoeken/beklimmen, step of solex speurtochten maken, een leuke Pubquiz beleven deelnemen aan een leuke workshop of gewoon gezellig gaan shoppen. Tussen de activiteiten door ontvangen wij uw gasten graag weer voor het serveren van een lunch. 

Na een actieve dag in de stad kunt u met uw gasten bij ons komen genieten van een heerlijk diner of gewoon nog lekker naborrelen. 

Ieder bedrijf is anders en hier spelen wij graag op in. Wij maken programma,s op maat zodat de dag perfect bij jullie gezelschap past. Wilt u meer weten over de verschillende arrangementen of zou u graag een prijsindicatie ontvangen voor uw event? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website. 

 

 

Contact opnemen

vooraanzicht bar met tap personeelsfeest den bosch medewerkers Bossche Kelders personeelsfeest den bosch zijaanzicht bar met tap bar met tap personeelsuitje den bosch ingang ruimte feestlocatie drank afkoop personeelsfeest den bosch locatie voor bedrijfsborrel bedrijfsfeest locatie bedrijfsfeest organiseren in Den Bosch origineel personeelsfeest personeelsuitje locatie voor personeelsfeest decoratie feestlocatie bedrijfsborrel den bosch bar met glazen close-up biertap bar met LED verlichting bedrijfsfeest locatie den bosch zijaanzicht bar met rood LED zijaanzicht bar met paars LED zijaanzicht bar met groen LED
Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!