Offerte aanvragen

Personeelsuitje Den Bosch

Wilt u een personeelsfeest in Den Bosch organiseren voor uw bedrijf en u zoekt nog een geschikt uitje? Wij verzorgen het graag voor u. 

Ons aanbod is zeer uitgebreid en we kunnen de dag van de ochtend tot de avond voor u verzorgen. Uw gasten worden ontvangen met koffie of thee met een heerlijke Bossche bol, vervolgens gaan ze op pad om de mooie binnenstad te ontdekken.

Uw gasten kunnen o.a. een ( ludieke) stadswandeling maken, een vaartocht over de Binnendieze, de Sint-Janskathedraal bezoeken/beklimmen, step of solextochten maken, of gezellig gaan shoppen. Tussen de activiteiten door ontvangen wij uw gasten graag weer voor het serveren van een lunch. 

Na een actieve dag in de stad kunt u met uw gasten bij ons komen genieten van een heerlijk buffet of diner en lekker naborrelen. 

Mocht u de avond actiever willen laten verlopen dan verzorgen wij verschillende actieve thema-avonden (vanaf 20 gasten), waaronder Hou van Holland diner, Mannen tegen de Vrouwen, Pubquiz en Wie is de Mol? 

Daarnaast verzorgen wij een Middeleeuwse avond en Zoet lieve Gerritje avond (vanaf 40 gasten) waar een troubadour de avond muzikaal begeleid en de gasten gezellig mee kunnen zingen. 

Graag nemen wij met u contact op om te overleggen wat onze feestlocatie voor uw personeelsuitje kan betekenen; de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voor informatie kunt u telefonisch (073-6136777) contact met ons opnemen, of stuur ons een email op monique@bosschekelders.nl. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Contact opnemen

Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!