Offerte aanvragen

Trouwlocatie Den Bosch

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in het hart van Den Bosch voor de mooiste dag van uw leven? Een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner en/of feest voor u en uw gasten? Dan bent u bij De Bossche Kelders aan het juiste adres. De middeleeuwse kelders bieden een unieke en intieme setting. 

Onze evenementenlocatie bestaat uit twee aaneengeschakelde kelders met elk hun eigen karakter. Hierdoor kunt u bij ons een bruisende feestzaal combineren met een zaal in grand café setting, waar uw gasten gezellig kunnen bijkletsen. Samen bieden de zalen ruimte voor 125 gasten. 

De inrichting van de kelders passen we geheel aan naar uw wensen en de kosten zijn inclusief aankleding met tafellinnen, kaarsen, personeel achter de bar/bediening en schoonmaakkosten. 

Alle diners en amusehapjes bereiden wij zelf op locatie en kunnen dus eveneens aangepast worden op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaans familiediner, shared dining, een walking dinner of een driegangen-keuzemenu. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op. Wij heten u van harte welkom in de meest bijzondere feestlocatie van Den Bosch en omstreken! 

Contact opnemen

trouwen in Den Bosch trouwfeest den bosch bruiloft Den Bosch origineel trouwen den bosch ingang ruimte feestlocatie biertap trouwfeest locatie den bosch ballonnen trouwfeest unieke trouwlocatie trouwlocatie brabant medewerkers Bossche Kelders zijaanzicht bar met tap bar close-up vooraanzicht bar met tap bar met glazen close-up bar met LED verlichting drank afkoop bruiloft den bosch bar met blauw LED bar met groen LED bar met LED
Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!