Offerte aanvragen

Feestlocatie Den Bosch

Een feestlocatie voor een verjaardag, een trouwlocatie voor een bruiloft, een personeelsuitje, een (familie)reünie of gewoon zin in een feestje op een bijzondere feestlocatie in Den Bosch?

In de stijlvolle middeleeuwse ruimtes van De Bossche Kelders zet u altijd een uniek en bijzonder feest neer. Vanaf ongeveer 50 gasten tot maximaal 150 gasten kunt u bij ons terecht voor een feestavond en is dit mogelijk vanaf € 22,50 pp voor bv 4 uur inclusief onbeperkt drankverbruik, inclusief nootjes en 4 snacks is het mogelijk vanaf € 23,50 p.p. De drankafkoop kan per half uur verlengd worden en er is een ruime diversiteit aan hapjes en drank mogelijkheden. Er is een muziekinstallatie met lichtshow aanwezig zodat, als de gasten het willen, het een swingende avond kan worden. Wij verzorgen de avond compleet naar uw wensen waardoor uzelf en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

De indeling van de kelders gaat in overleg en de kosten zijn inclusief aankleding met tafellinnen, kaarsen en bloemen, personeel achter de bar/bediening en schoonmaakkosten. Wij vragen geen huur voor het privégebruik. 

Ook voor gezellige thema-avonden bent u bij De Bossche Kelders aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse actieve speldiners onder begeleiding van een quizmaster zoals het Ik Hou van Holland spel, een Pubquiz, De Mannen tegen de Vrouwen en Wie is de Mol. Deze avonden zijn mogelijk vanaf € 52,50 pp uitgaande van minimaal 20 gasten. 

Kortom er zijn tal van mogelijkheden om uw feest vorm te geven. Benieuwd? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

bar met tap zijaanzicht bar met tap vooraanzicht bijzondere feestlocaties feestruimte voor trouwenrij of personeelsfeest feestlocatie voor bruiloft bar close-up bar met glazen close-up
Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!