Offerte aanvragen

Zakelijk

Bent u op zoek naar een bijzondere en inspirerende ruimte voor een vergadering of congres? Ook dan zijn de middeleeuwse ruimtes van De Bossche Kelders uitermate geschikt. De kelders zijn beschikbaar vanaf minimaal 20 gasten tot max 50 gasten voor een vergadering die plaatsvind in een van de 3 kelders. 

Wij beschikken over een beamer, scherm en flipover zodat er ook presentaties en seminars gegeven kunnen worden.

Uiteraard kunt u voor of na de vergadering genieten van een lunch, diner of borrel.

Wilt u een unieke vergadersessie of congres neerzetten in het centrum van Den Bosch?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Contact opnemen

unieke vergaderlocatie ingang ruimte feestlocatie locatie voor zakelijke bijeenkomsten feestruimte voor zakelijke evenementen en borrels vergaderlocatie den bosch vergaderen in den bosch decoratie feestlocatie bar met tap close-up bar achteraanzicht bar zijaanzicht bar met glazen close-up bar vooraanzicht glazen bar met LED verlichting bar met blauw LED bar met groen LED bar met verstelbaar LED feestlocatie met bar
Fabie van Overdijk
Trouwfeest
Erg gezellige locatie zeer vriendelijk personeel! Ook de gasten waren te spreken over de locatie. Ook belangrijk zeer goed betaalbaar!!! Dank je Monique voor deze fijne dag!!!
Christi Korbee
Personeelsfeest
Een prachtige entourage en uitstekend eten en drinken. Monique zorgt ervoor dat alles prima geregeld is en ook het personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.
Ingrid Raaijmakers
Feest
Gisteren een heel leuk feest gevierd met 80 personen. Prachtige sfeervolle locatie met erg goede bediening en veel vrijheid om zelf nog wat te organiseren. Dank jullie wel!
Edwin van der Gracht
Personeelsfeest
Met 43 personen een heel bijzonder leuk avondje meegemaakt. Het personeel het eten en de troubadour maakten het feest compleet in een hele mooie setting. Een echte aanrader.
Ton van der Pas
Feest
Sfeervolle locatie. Met aandacht voor de gast. Monique is zeer flexibel, maakt goede en duidelijke afspraken. Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren.
Antoon van Gurp
Personeelsfeest
Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. Een aanrader!